Om mig
Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Kontakt: Elinde94@hotmail.com
Bättre sent än aldrig

Och vinnaren måste ju såklart bli hon som påminde mig! Ida, maila mig på elinde94@hotmail.com med beskrivning! Vad tror ni om en till sån här tävling? 

[21] Kommentera »
Nostalgi

 
SE DEN! Ni som sett filmen kommer bli på jävligt bra humör :D

[3] Kommentera »
Beställa design?

[6] Kommentera »
Har svårt att tänka på annat

 

[2] Kommentera »
Gissa vem?

[5] Kommentera »
Fransk bulldog ♥

Dom finns i flera färger men jag tycker dom ljusa är finast :) ♥ Så då jag "blir stor" ska jag köpa mig en egen.
 
Någon som har en fralla eller känner någon som har? 

[7] Kommentera »
Älskade hundar

Jag och Emil tog ut mammas hundar i skogen. Var grymt mysigt och hundarna gör det verkligen 100gånger roligare. Skulle jätte gärna vilja ha en egen hund, men för tillfället räcker det med att bara låna ibland! ♥

[2] Kommentera »
beställt!

Var egentligen mer saker jag ville ha, men får börja med det här! :) Bland annat ett par jeans som skulle komma 3 veckor senare än allt annat, så det orkade jag inte.
Båda från H&M. ♥

[12] Kommentera »
BESÖKSREKORD!

Tack till alla som besökte bloggen igår! :D

[6] Kommentera »
Give me!

[4] Kommentera »
Snart klar

Nu har jag hunnit lite mer än ner jag sist visade upp bilden. Saknas ju bland annat hår obviously. Kan ni se nu vem det föreställer? ;)

[5] Kommentera »
Kommer du köpa iphone 5?

[7] Kommentera »
Jag blev vald som designer av littledolly.blogg.se!!

littledolly.blogg.se  ( FÖRST på blogg.se topplistan), sökte en designer till hennes blogg. Hon la ut ett inlägg och man skulle kommentera om man ville skapa hennes design. 
 
Det var alltså 3 sekunder sen jag fick ett mail, öppnade det & tappa andan. Ja, hon valde mig av alla som sökte! Känns himla stort! Känslan jag har nu kan man nog jämföra med då en fotbollsspela gör mål mot mästare!

[3] Kommentera »
Vart kommer alla läsare ifrån?

På en halvtimme steg mina unika med över 50stycken och då jag kom hem från skolan hade jag dubbelt så mycket än vad jag brukar på en hel dag. Blir ju såklart super glad men samtidigt lite rädd. Men, VART KOMMER NI IFRÅN? Hoppas ingen snackat skit om mig :bigeyes: 
 

[4] Kommentera »
Hjälp mig!

Hitta denna underbara jacka på veromoda idag. Den kostade 600kr och passade mig PERFEKT. Nu till frågan, är det försent men en sån jacka eller ska jag satsa på en vinterjacka istället? (Vill verkligen ha den jackan!)

[4] Kommentera »
Godnatt (seriously)!

Ny duschad och klar för att sova! Försöker faktiskt lägga mig så tidigt som möjligt, har märkt nu (18 år senare) att jag inte fungerar i skolan annars. Blev retad av Sofia nyss i telefon för att jag ska lägga mig så tidigt ;) Är dock alltid uppe sent på helger. Imorgon är det skolfoto men då missar jag min sovmorgon, så jag funderar på vad som är viktigast ;)
 
Nå, är jag smart eller töntig som börjat lägger mig tidigt? ;)

[0] Kommentera »
Design skola: Snygg textstil DEL 1

[2] Kommentera »
CHANELDE hissar & dissar!

Vad tycker ni?

[2] Kommentera »
Hungrig katt

VARJE morgon vaknar jag av att någon stirrar på mig. Då sitter Aslan antingen i sängen eller på golvet och vill att jag ska kliva upp och mata han. Sen rullar han runt på golvet och kurrar. Han gör allt för att få uppmärksamhet, tills han fått mat. Efter han ätit har han ingen användning av mig längre. Då dissar han mig totalt :( Någon som känner igen det?
HUR SÖT? :D

[3] Kommentera »
Godnatt!

Jag har egentligen ingen lust att sova. Har varit trött hela dagen och då jag väl får sova vill jag va vaken.. WHY?!
Aja, godnatt :D 
TIPS: bra & enkel sida att skapa gifbilder

[1] Kommentera »
Länkningar

Tack till er som spridit bilden i inlägget nedanför! (kommer fylla på den här listan eftersom!)
   
 
Ta alltså bilden i inlägget nedanför och sprid den för att hamna här!

[0] Kommentera »
LÄNKAR ALLA!

Länkar alla som sprider den här bilden på sin blogg eller facebook! Ni får varsin FET länkning. Bara att kommentera då ni laddat upp den så länkar jag er i ett inlägg.
Lycka till!

[12] Kommentera »
Mina nya älsklingar

Beställde dem från scorett.se

[3] Kommentera »
Få chansen att synas på CHANELDE

KRAV: 
1. Följ mig på bloglovin'.
2. Skriv att du är med.
 
Vinnaren får ett helt egen inlägg med en recention av mig! Du blir alltså rekommenderad av mig. Bloglovin är ett krav eftersom tävlingen blir mer seriös och jag slipper jämföra allt för många bloggar 
 
Vinnaren publiceras imorgon, LYCKA TILL!

[3] Kommentera »
Ny design

GAMLA:
NYA:
Vilken gillar ni mest? :)

[7] Kommentera »
två designer MYSHOWROOM

Melliies blogg & Twiggys blogg

[2] Kommentera »
Linns nya design(2)!

Detta är andra gången jag gjort en design åt henne! Riktigt roligt att göra en ny åt "gamla kunder"! Det är därför jag funderar på att ge rabatt till dom som beställer igen, men hur mycket borde dom få?

[2] Kommentera »
Intressantaste läsaren vinnaren!

Fastnade direkt för de fina färgerna i bloggen och sen var det även intressanta inlägg! Det är ofta man öppnar en blogg/hemsida och klickar ner den direkt om den verkar ointressan, eller hur? Hon bloggar om stil, inspiration, tips, vardag och massa annat skoj! Just nu innehåller hennes blogg LITE inlägg eftersom hon raderat gamla, som man kan läsa om i första inlägget. Hoppas detta peppar dig att blogga mer! :D
 
Tyckte ni rätt blogg vann? Ska jag göra denna tävling igen? Diskutera! :)

[1] Kommentera »
Sista chansen blogg.se

Funderar mer och mer att byta till blogger trots allt. Bestämde mig för att ge blogg.se en sista chans, eftersom det är här jag gör mest designer. Nu skriver dom på startsidan:
Hoppas det betyder att det slutar lagga. Ska göra en ny design till min test blogger. Just nu har den en gammal chanelde design, men ska testa göra en ny profsig och stannar nog där om inte blogg.se fixas..
 
Blogger/blogspot är underskattat av många. Det går att göra MYCKET mer på designen än blogg.se och det bästa "äldre inlägg" funktion ♥
 
Någon mer som blev sugen på blogger efter att ni såg min test design?

[2] Kommentera »
Få chansen att synas på CHANELDE!

KRAV: 
1. Följ mig på bloglovin'.
2. Skriv att du är med.
 
Vinnaren får ett helt egen inlägg med en recention av mig! Du blir alltså rekommenderad av mig. Bloglovin är ett krav eftersom tävlingen blir mer seriös och jag slipper jämföra allt för många bloggar 
 
Vinnaren publiceras imorgon, LYCKA TILL!

[11] Kommentera »
Äckligt mänskliga skulpturer


Gjorda av Jamie Salmon

[1] Kommentera »
Någon som kan säga emot?

 
Vilken är eran favorit? :D
_____________________________________________________________________________________________________
Just nu är jag i skolan och planerar projekt arbete (ja, och blogga ;) ). Jag och två killar i klassen ska göra ett eget dator spel som kommer utspela sig i vår stad! Alla 3 går programering B, det är dock killarna som är genierna ;) Jag kommer "rita" själva spelet i PS.
 
 
 

[2] Kommentera »
Mys

Myser med Rotax. Han är en äkta livsnjutare.. Visst är han gullig?;-)

[0] Kommentera »
Höja priserna?

Ska vara helt ärlig och säga att, JA jag är lat. Jag orkar inte göra designer på rullande band samtidigt som jag går skola. Har därför bestämt mig för att HÖJA priserna. Jag räknar alltså med mindre beställingar MEN, mer ordengligt gjorda designer (pga mer tid på mig) & SNABBARE LEVERANS (pga mindre kö). Funderar även på att ge rabatt till gamla kunder som behöver en ny design ♥ Och såklart, TID FÖR FLER TÄVLINGAR (lotta ut designer).
 
Då jag är som mest aktiv med bloggen får jag 1-3 beställningar per dag, kön blir alltså extremt lång. En design tar mellan 6-10 timmar att göra.
 
Det blir alltså bara mer fördelar med en höjning av pris! Ni som inte har råd eller inte får köpa för föräldrar kommer kunna ställa upp i mina tävlingar som jag ska försöka ha varje vecka. (PEPPA MIG!)
 
just nu kostar en avancerad design 100kr= 12kr i timlön
därför tror jag jag höjer till 250kr=31kr i timlön
 
Var med och diskutera höjningen med en kommentar! ♥

[6] Kommentera »
Tappat alla följare pga namnbyte?

Känns inte så kul att jag tappade alla bloglovin följare då jag kopplade domännamn... Tycker ni som följde min innan ska göra det nu också! :) Så här såg jag iallafall ut idag om någon undra! ;)

[2] Kommentera »