Om mig
Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Kontakt: Elinde94@hotmail.com
Vad tror ni?

Som ni kanske märk har jag tagit sommarlov från bloggen. Har fått flera mail från er läsare som undrar när jag kommer tillbaka och när designerna blir klara. Hade tänkt komma tillbaka då skolan börjar om, men börjar faktiskt bli sugen redan nu! Har ju inte bloggat på flera veckor och läsarna har sjunkit ner till kring 30! :( Så ni som fortfarnade kikar in trots att jag inte bloggat, är det dags för mig att komma tillbaka?!
 

[8] Kommentera »
Förbjuden kärlek?

BFF: Cat & Deer
Så söta bilder :D ♥

[5] Kommentera »
Gissa vilka som snart får en ny design!

[6] Kommentera »
Snart är dessa mina.. ♥

Har varit på jackt efter dom här jackorna sen i våras! Men nu är båda snart mina :D Hoppas bara jag hinner använda dom innan det blir för kallt? :(

[5] Kommentera »
Sugen på samarbete?

Behöver du ny design? Eller kanske sugen på en tävling på din blogg? Just nu söker jag 2 nya samarbeten!
 
1. Du anordnar en tävling där vinnaren får en avancerad design gjord av mig. Det är alltså du som står för tävlingen och får därmed alla läsare, bloglovin följare osv. KRAV: Du måste ha minst 1000 unika läsare per dag!
 
2. Du får en helt gratis avancerad design efter dina önskemål! KRAV: Du måste ha minst 1000 unika läsare per dag + att jag ska få gästblogga eller att du bloggar om mig några gånger.

[9] Kommentera »
Photos by Johanna Edén

Tänkte visa er ett smakprov på Johanna Edéns underbara bilder! Det är dessa bilder som kommer smycka den kommande gratis designen! Någon som får en ide om hur designen kan se ut då ni ser bilderna?
Vilken är eran favorit? :D

[5] Kommentera »
SKINNJACKA KÖPES!

Har köpt den här jackan av en tjej men den kom aldrig fram så jag fick tillbaka pengarna. Efter det hittade jag en på tradera men vann inte auktionen :( Finns det någon som kan tänka sig sälja sin H&M divided skinnjacka?!

[3] Kommentera »
Sushi time!

 
Jag och lillasyster presenterade sushi för kusinen Alva! Hon tyckte det var gott :D 

[3] Kommentera »
Glad tjej!

Sticker iväg med lillasyster och kusinen för att äta sushi! En av mina favorit rätter! Tycker ni om sushi? Ni som gör det, har ni någon favorit? Hinner inte ta nån bättre bild, nu kommer skjutsen :-D

 

[3] Kommentera »
Glöm inte att jag även har ny bloglovin!

 

[3] Kommentera »
Självklart fortsätter försäljningen av designer

Till er som inte orkar skriva mailen kan kopiera, elinde94@hotmail.com. Ni kan även maila om ni har någon fundering! :D

[9] Kommentera »
Välkommen till nya kimidori! CHANELDE

Nytt namn, ny blogg, ny blogglust! Det är alltså här ni kommer hitta mig istället! Kommer Göra denna blogg mer varierad och för hoppningsvis bättre. Hoppas ni gillar förändringen och fortsätter läsa :D
 
Varför CHANELDE? 
Funderade på det nya namnet länge och de mesta namn med .blogg.se är ju upptagna. Slutade tänka på det och gick in på IKEAS hemsida och kollade det var då jag kom på att I.K.E.A är grundarens initialer. Mina initialer är E.A.C.D vilket inte var så snyggt så jag tog de 2 första bokstäverna istället, EL.AN.CH.DE vilket inte ens gick uttala så jag kastade om ordningen till CH.AN.EL.DE! :D

[2] Kommentera »