Om mig
Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Kontakt: Elinde94@hotmail.com
Den dåliga uppdateringen

Vet att jag har en liten tävling på gång, designer att göra och kommentarer att svara på. Men min dator JÄVEL vill inte samarbeta. Fick den i present då jag fyllde 15 år och då var den underbar! 
 
Men med åren har den blivit slöare och klarar knappt av att ha photoshop uppe samtidigt som som kollar youtube. 3 år är ju ändå rätt mycket för en dator, speciellt min som inte direkt är oanvänd ;)
 
Vill gärna satsa på bloggen och designerna men känns faktiskt inge kul då datorn laggar hela tiden. Ska testa formatera om den och funkar inte det får jag nog vara riktigt snäll till julafton...
 
Så, stå ut med datorjäveln eller bloggpaus till jag löst det?
image
Så här känner jag då datorn laggar. ORKAR INTE MER!

[2] Kommentera »
Shopping lugnar mig

Stressar inför skolan! Känns som att jag inte kommer hinna klart allt på bara ett år. Vars ska jag ta vägen efter studenten??

För att tänka på annat shoppade jag, så känns det bättre :D köpte bland annat en mörkgrå tröja med dödskalle nitar ifrån H&M.

[7] Kommentera »
Lite av shoppingen

For till stan med Emil♥ men han blev less fort, så jag mötte upp med stina & tessan isället. Innan han for köpte han haircuffen åt mig :D Love it him! Kommer typ inte kunna använda vanliga snoddar längre, haha! Och helt otroligt att mitt hästhår rymdes!
__________________________________________________________________________________________________
Ja, det ska så IFRED. Inte ifrad ;) !

[2] Kommentera »
Work in progress

Håller på att rita i photoshop, hittils 3 timmar. Någon som redan kan se vilken bloggerska det ska föreställa?
De 2 första som gissar rätt vinner varsin länkning!

[12] Kommentera »
Vinn 10 egna inläggs skyltar!

Vill du ha snygga inlägg till din blogg men har kanske inte photoshop hemma? Var då med att tävla om 10 inläggs skyltar efter dina önskemål (storlek, font, färger, text. stil).  Ditt namn kommer stå på alla skyltar så ingen kan kopiera dom av dig! Du får välja om chanelde.se ska ha en egen liten text på varje skylt eller en liten länk till mig i din meny!
 
EXEMPEL PÅ SKYLTAR: 
KRAV FÖR ATT TÄVLA:
♥ Följ mig på bloglovin'
♥ Skriv att du är med!
 
FÖR STÖRRE CHANS ATT VINNA: 
♥ Blogga om tävlingen, länka och ta med bilden i det här inlägget.
 
Tävlingen avslutas söndag den 19! LYCKA TILL!
 
 

[10] Kommentera »
Skola på måndag

Försöker vända till Dygnet! Har lagt mig kring 4 hela sommaren, svårt att vänja om sig! Ligger alltså i sängen nu och försöker tvinga mig själv att somna :(

Imorn (idag) ska jag på stan med Emil, faktiskt dags att köpa höstkläder! Enda positiva med att det börjar bli kallare är att jag kan använda bland annat mina 3 jackor jag köpt.

[4] Kommentera »
Ericas nya design

Vad tycker ni? :) Klicka på bilden för att komma till hennes fina blogg!

[4] Kommentera »
Chanelde.se!

Nu heter bloggen alltså CHANELDE.se! Firar det med en tävling imorgon, någon som är sugen på att vinna en avancerad design?

[7] Kommentera »
Kände för en liten ljusare design

Gillar egentligen den gamla mer men blev less det mörka. Vad tycker ni? :)

[7] Kommentera »
Beauty of heterokromi

Något jag tycker är snyggt på både djur och människor är att ha olika ögon färger, heterokromi. Man kan även ha partiell heterokromi då har man bara en fläck i en annan färg. Någon som har  heterokromi eller känner någon som har? Tycker ni också det är fint? :)
________________________________________________________________________________________________
Skapat en ny kategori med detta inlägg också, "Enligt elin"!
 

[4] Kommentera »
Jag har en långhårig "Brittisk korthår"

Aslan är en långhårig Brittisk korthår (brittisk långhår)! Dom ska egentligen vara korthåriga men har avlas med perser efter andra världskriget, därför bär dom på anlag till långhår och Aslan fick turen att bli det ♥ Dom är stora och runda och brukar kallas nallebjörnar och bodybuilder cats!
 
Riktigt bra roliga klipp om både katt och hundraser! Tips till er som funderar på att skaffa men inte bestämt er för ras. Denna är såklart med "britter"! ♥

[2] Kommentera »
Intressantaste läsaren vinnaren!

minbebis.com/blogg/bebisdags, Jag är ju inte ett stort fan av mammabloggar egentligen men vill ändå lyfta fram den här bloggen eftersom jag tyckte den var himla gullig :D För er som har småbarn har hon en tävling pågång just nu där du kan vinna ett valfritt paket med namnlappar. 
________________________________________________________________________________________________
Vad sägs som denna tävling igen? :D
 

[3] Kommentera »
Mysigaste mysoutfiten på en mysfredag!

Kände hur mitt gamla japan intresse gnistrade till då jag fick se att kigurumi.se börjar komma igång! Fast egentligen vill jag ju helst ha PIKACHU och den lär nog inte säljas där. :(
 

[0] Kommentera »
Håll utkik

[1] Kommentera »
konsten att välja rätt bloggportal

Tänkte skriva om alla bloggportaler jag testat ifall ni också vill veta utan att behöva skaffa en massa användare!
 
WORDPRESS - Världens största bloggsida! De flesta bloggportaler är WP hemsidor som "ger ut" gäst konton, därför blir det bloggportalen.se/dittnamn eller dittnamn.bloggportal.se.
Finns i 3 versioner,
gratis (går inte att ändra css utan bara välja färdiga teman)
ca 700kr/per (egen domän, ingen reklam, ändra i css, & mer)
egen hemsida - olika priser (du laddar programmet, du styr allt själv, måste ha datorn påslagen, obegränsat med möjligheter, du måste själv koppla till ett webbhotell som betalas månadsvis)
 
BLOG.COM - Egentligen exakt samma som wordpress fast annat utseende.
 
BLOGGPROFFS.SE - En gratis "mini wordpress" allt är gratis MEN, det är väldigt begränsat.
 
METROBLOGGEN.SEEn gratis "mini wordpress" allt är gratis. Går att koppla domän & ändra css!
 
MYSHOWROOM - En gratis "mini wordpress" allt är gratis, går att ändra i css men väldigt begränsat.
 
BLOGGO.NU - Dålig kopia av wordpress.
 
BLOGGER/BLOGSPOT - Rekommenderas till den som tröttnat på blogg.se och vill kunna ändra designen helt! Kodningen har ett helt annat system så man får nästan lära om sig. Ägs av Google. Går att koppla domän.
 
BELDO - exakt samma som blogg.se fast utan lagg & annat utseende. Verkar vara seriöst men har inte testat det så länge men verkar intressant!
 
Enkla bloggportaler, enkla att designa men utan css och väldigt begränsade : favs.seLyxbloggen.se, devote.se, nattstad.se, bloggplatsen.se,
 
Det finns alltså ingen perfekt bloggportal hittat för & nackdelar med alla. Hade nästan bestämt mig för Blogger men eftersom jag ändå säljer designer på blogg.se är det väl lika bra att stanna här.
 

[1] Kommentera »
Som julafton natten då man var liten

Ligger klar vaken i sängen och smider planer om bloggen ;-) testat ALLA bloggportaler och kollat runt priser på att köpa domän. Gissar att jag inte är ensam om detta eftersom blogg.se blivit ÄNNU segare. Men nu äntligen tror jag att jag vet hur jag ska göra, så jag borde kunna somna nu.

Bjuder på en bild på Aslan då han ändå är söt nog att passa in i alla inlägg och överallt:-)

[2] Kommentera »
Köpt mig en ny musmatta

Står "steelseries iron.lady" på den, vet knappt vad det är men emil sa nå om nå spel :D

[2] Kommentera »
Design mot reklam

Startade ett samarbete med belizas.blogg.se där hon fick en gratis design i utbyte mot länkningar & reklam då hon har kring 1000 läsare! Startar gärna liknande samarbeten med fler!
Vad tycker ni om designen? :)

[2] Kommentera »
Få chansen att synas på CHANELDE!

KRAV: 
1. Följ mig på bloglovin'.
2. Skriv att du är med.
 
Vinnaren får ett helt egen inlägg med en recention av mig! Du blir alltså rekommenderad av mig. Bloglovin är ett krav eftersom tävlingen blir mer seriös och jag slipper jämföra allt för många bloggar 
 
Vinnaren publiceras imorgon, LYCKA TILL!

[5] Kommentera »
Intressantaste läsaren vinnaren!

Sugen på att baka? Eller kanske bara något att läsa? Då tycker jag ni ska kolla in denna tjejens blogg! Hon skriver mycket om olika tips som jag ärligt är helt såld på! Mer än det bloggar hon även om film&serier, mode, vardag, mat & GODSAKER♥ & spännande äventyr! Just nu väntar hon dessutom på en design utav mig haha :)
_____________________________________________________________________________________________
Vill ni att jag gör en ny sån här tävling? :) Kommentera!

[2] Kommentera »
Dags att lämna blogg.se?

Funderat och funderat.. Den enda bloggportalen jag hittat som erbjuder 100% fri redigering av design är blogger/blogspot? Där kan man dessutom ladda ner widgets! :D Kostar bara 10dollar att få ett eget domännamn dessutom :) Någon som testat som vet om det är bra?

[2] Kommentera »
Senaste skapelsen

Vad tycker ni om hejsanalexs.blogg.se's nya design?

[6] Kommentera »
Mini shopping

Fyndade två par örhängen från Gina för endast 30kr! Vad tycker ni? :)

[8] Kommentera »
Få chansen att synas på CHANELDE!

KRAV: 
1. Följ mig på bloglovin'.
2. Skriv att du är med.
 
Vinnaren får ett helt egen inlägg med en recention av mig! Du blir alltså rekommenderad av mig. Bloglovin är ett krav eftersom tävlingen blir mer seriös och jag slipper jämföra allt för många bloggar 
 
Vinnaren publiceras imorgon, LYCKA TILL!
 

[8] Kommentera »
Snart så..

Får ni se hejsanalexs.blogg.se's kommande design!

[0] Kommentera »
Ursäkta dålig uppdatering!

Min enda ursäkt är helt enkelt att "LIVET KOM EMELLAN!"
 
För er som inte sett William Spetz klipp borde se dom nu! Här berättar han bland annat om hur livet kom emellan då man borde ha pluggat ;)

[0] Kommentera »
Avundsjuka

Jag har inte haft pengar på hela sommaren pga att jag sommarjobbade så sent. Lönen kommer dessutom inte förrän om 2 veckor :( Är så shopping sugen att jag blir avundsjuk då andra shoppar. Känns inte bättre då man får se Kim Kardashians sko garderob...
Någon mer än jag som haft en fattig sommar?

[4] Kommentera »
En vanlig men kanske annorlunda maträtt?

Idag åt jag PitePalt till middag!♥ Blev bjudna på det av Emils föräldrar och det blev en massa över, så vi fick ta med några hem :D Tror nästan att man måste vara uppväxt med palt för att tycka att det är gott.  Någon som inte kommer från Norrland som tycker det är gott? ;)

[4] Kommentera »
Intressantaste läsaren vinnaren!

westerem.blogg.se, fastnade direkt för hans fina bilder och annorlunda blogg! Älskar personligen fotobloggar och hans var dessutom mer än det nämnligen, FOTOTIPS, HÄSTAR, KLÄDER, MUSIK, VARDAG, SÅNG, TUTORIAL. En blogg med mycket innehåll alltså. Kommer absolut fortsätta följa hans blogg och tycker ni också borde göra det :D Här har ni en snabblänk till hans bloglovin också.
 
Tycker ni jag borde fortsätta med denna tävling? :) kommentera!

[2] Kommentera »
Blyerts, sudd & fantasi

Tog fram pennfacket från skolan och kluddade ihop denna :) Visste inte vem jag ville rita av så jag ritade med fantasin istället! Vad tycker ni?

[4] Kommentera »
DUBBEL nostalgi

För några år sen var jag en EXTREM anime nörd. Jag kollade på flera serier samtidigt, tecknade manga, pluggade japanska & och ja ni fattar.. Hittade Maroon 5's gamla låt "She will be loved" och fick en fash back på en anime jag förknippade med den låten. Fick lust att se serien igen men ångra mig då det är 366 avsnitt.
 

[0] Kommentera »
Få chansen att bli länkad på CHANELDE!

KRAV: 
1. Följ mig på bloglovin'.
2. Skriv att du är med.
 
Vinnaren får ett helt egen inlägg med en recention av mig! Du blir alltså rekommenderad av mig. Bloglovin är ett krav eftersom tävlingen blir mer seriös och jag slipper jämföra allt för många bloggar :D
 
Vinnaren publiceras imorgon, LYCKA TILL!

[13] Kommentera »
Typiskt

Skulle just göra en lägga upp en liten tävling på bloggen då jag hör att det börjar åska igen!! :-( Ensam hemma och livrädd, tröst inte sitta vid datorn! Hoppas det slutar snart...

[1] Kommentera »
Senaste designerna

Gjorde alltså klart dom här designerna inatt idag! Båda var påbörjade men nu är dom helt klara! 
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna.
G O D N A T T !
 

[4] Kommentera »
Efter regn kommer tydligen solsken

Eftersom jag trodde det skulle regna hela dagen idag valde jag en slapp outfit. Det har till och med hunnit åska idag :( Men nu skiner solen! Tur att det inte åskade så länge iallafall för jag är jätte rädd!!
 

[3] Kommentera »
Nu JÄVLAR!

Ska jag börja om med bloggen igen! Fått både fina kommentarer och mail så nu är det faktiskt dags. Idag ska jag göra klart designen åt http://geminaarts.blogg.se/ och börja med nästa efter det! Det är en underbar dag att designa eftersom det regnar ;) Har ju inte gjort en enda design i sommar trots att jag fått MASSOR med mail av folk som vill beställa. 
 
Gjorde denna igår till min lilla syster hon betalar med massage istället för pengar ;) Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. Gjorde även bildspel av headern, värt att se! :)

[0] Kommentera »