Om mig
Kul att du hittat till min blogg! Jag heter elin, 18 år och pluggar teknikprogrammet.

Jag en väldigt intresserad av webbdesign och det handlar bloggen mest om. Förut gjorde jag gratis designer åt alla som bad om det, men det blev för jobbigt tillslut därför skaffade jag denna blogg för att kunna göra tävlingar och liknande istället! :)

Kontakt: Elinde94@hotmail.com
Den dåliga uppdateringen

Vet att jag har en liten tävling på gång, designer att göra och kommentarer att svara på. Men min dator JÄVEL vill inte samarbeta. Fick den i present då jag fyllde 15 år och då var den underbar! 
 
Men med åren har den blivit slöare och klarar knappt av att ha photoshop uppe samtidigt som som kollar youtube. 3 år är ju ändå rätt mycket för en dator, speciellt min som inte direkt är oanvänd ;)
 
Vill gärna satsa på bloggen och designerna men känns faktiskt inge kul då datorn laggar hela tiden. Ska testa formatera om den och funkar inte det får jag nog vara riktigt snäll till julafton...
 
Så, stå ut med datorjäveln eller bloggpaus till jag löst det?
image
Så här känner jag då datorn laggar. ORKAR INTE MER!Kommentarer
Postat av: ♥ majjin - fotoblogg

*svar:* ja jag är säker på att jag skrev rätt adress, jag kopierade från det där inlägget om dina designpriser och det, men jag har mejlat nu igen :)

2012-08-29 @ 14:32:10
URL: http://majjins.blogg.se/
Postat av: Emily

Hej!
Har skickat ett mail till dig! :-)

2012-08-29 @ 17:33:29
URL: http://www.eemily.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-PKom ihåg mig?
Trackback